۱۴۰۴/۰۵/۱۶ - ۱۵:۰۴

اسلحه "گانگسترنانواها" به سمت معیشت مردم

حشمت‌ا... عسگری، معاون اقتصادی استاندار تهران با اشاره به آغاز اجرای طرح ضربتی تشدید نظارت بر نانوایی‌ها در پایتخت گفت: با ابلاغ قیمت‌های جدید، دیگر مماشاتی با واحدهای -نانوایی- متخلف نخواهیم داشت و برخوردها از این پس قاطعانه خواهد بود.

اسلحه "گانگسترنانواها" به سمت معیشت مردم

به گزارش سراج24 به نقل از مشرق، او می‌افزاید: اکنون چند روزی است که قیمت‌ها به صورت رسمی اعلام شده و طرح تشدید و نظارت را در قالب یک طرح ضربتی تعریف کرده‌ایم.

*اظهارات معاون استاندار تهران در حالی است که همزمان با این اظهارات؛ صداوسیما گزارشی را پیرامون تخلفات نانوایان گرانفروش پخش کرد که در آن می‌دیدیم چگونه یک نانوا حتی بیش از ۱۰ بار از سوی سازمان تعزیرات جریمه شده اما همچنان به تخلفات خود ادامه می‌دهد.

جالب آنکه نانوای مذکور چشم در چشم دوربین رسانه ملی اعلام می‌کرد که نرخ جریمه خود را نیز از مردم اخذ خواهد کرد!

پیش از این نیز در رقمی بهت‌انگیز اعلام شد که برخی نانوایان از محل گرانفروشی تا ماهی ۴۵۰ میلیون تومان درآمد دارند.

این در حالی است که نان شامل سوبسید دولتی است و دولت کیسه‌های آرد را با قیمتی بسیار کمتر از قیمت واقعی در اختیار نانوایان می‌گذارد. رفتاری عقلانی و منطبق با اقتصاد عدالت‌محور که البته کم‌خردی و بروز پدیده بی‌دولتی در اقتصاد موجب شده این عدالت مالی گاهی آنطور که باید به هدف اصابت نکند و مثلا برخی نانوایان با گرانفروشی کام مردم را تلخ می‌کنند.

امیدواریم که با برخورد قاطع استانداری تهران؛ ‌ ماجرای بروز جرم گرانفروشی در توزیع نان کاهش یابد و مسئولان محترم بتوانند بازار را مدیریت کنند

دقت شود که نان فقط یک عنصر کوچک از کالاهای بازار است که البته کشش تورمی دارد و می‌تواند گرانی سایر کالاها را نیز رقم بزند. فلذا امید آنکه در سایر حیطه‌های دچار گرانی نامتعارف و بیقاعده نیز شاهد حضور جهادی و منتج به نتیجه مسئولان باشیم زیرا خطر گرانی حتی از حملات اسرائیل و دسایس موساد نیز بیشتر است.

منبع: مشرق
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••